vineri, 15 aprilie 2011

Coldwell Banker Affiliates of Romania, companie de consultanţă imobiliară, a deschis două noi sucursale imobiliare în Bucureşti, ajungând astfel la o reţea de 18 unităţi, atât în Capitală cât şi în ţară, în urma unei investiţii de 40.000 de euro, reiese dintr-un comunicat remis de firmă. Noile puncte de lucru sunt Coldwell Banker Magheru, amplasată pe Bulevardul Magheru, şi Coldwell Banker Militari, amplasată pe Strada Dezrobirii. Investiţia necesară a fost de 40.000 de euro, Coldwell Banker ajungând deja la cinci noi inaugurări de sucursale în 2011, printr-o investiţie cumulată de 160.000 de euro. "Continuăm să ne îmbunătăţim acoperirea teritorială. Militari are o densitate mare a populaţiei şi implicit a numărului de proprietăţi, iar Magheru oferă şi o vizibilitate foarte bună, adiţional acoperirii zonei centrale. Vom continua extinderea, atât în Bucureşti cât şi în principalele oraşe din ţară, pentru a oferi canalul optim de vânzare pentru activele care vor intra în posesia instituţiilor finanţatoare, a proiectelor rezidenţiale care se vor dezvolta în viitor sau a oricărui potenţial vânzător", a declarat Valentin Ilie, CEO Coldwell Banker Affiliates of România. Activitatea Coldwell Banker Magheru va fi coordonată de Dana Sofia, anterior director de marketing al reţelei de magazine de bijuterii şi accesorii Meli Melo, în timp ce Coldwell Banker Militari va fi condusă de Alexandru Pricop, Cătălin Şerbănescu şi Ionuţ Bălău, care coordonează şi activitatea sucursalei Banu Manta.
Extinderea Coldwell Banker pe segmentul rezidenţial vine în contextul în care datele companiei arată o majorare cu peste 300%, în trimestrul întâi, a numărului de solicitări de informaţii pentru proprietăţile aflate la vânzare şi a vizionărilor efectuate de către potenţialii cumpărători. Creşterea a fost înregistrată per punct de lucru comparativ cu ultimele trei luni din 2010.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Companiile cu un profil financiar bun primesc oferte de creditare "de nerefuzat", la marje şi de 1,9% peste Euribor, ceea ce arată că pe piaţă s-a reluat competiţia acerbă pentru atragerea de clienţi, însă asemenea preţuri nu mai ţin cont de risc, spune Laurenţiu Mitrache, şeful Bank Leumi, un jucător de talie mică pe plan local, controlat de unul dintre cele mai puternice grupuri financiare din Israel (Z.F)